Συχνές Ερωτήσεις

WEWE Global Project

wewe global project

Όταν κάποιος ακούει για ένα project, όπως είναι το WEWE Global, σίγουρα έχει πολλές απορίες. Βρείτε τις πιο συχνές ερωτήσεις που αντιμετωπίζω και ενημερωθείτε για ότι σας αφορά.

 • Είναι η WEWE Global ένα μακροπρόθεσμο βιώσιμο έργο;

Το WEWE Global είναι ένα οικοσύστημα υπηρεσιών και προϊόντων που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι χρήστες μετά την εγγραφή τους. Όσο υπάρχουν άνθρωποι που χρησιμοποιούν αυτά τα προϊόντα, τότε το WEWE Global θα μπορεί να συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες του.

Το WEWE Global δεν είναι αναγνωρίσιμο ως σχέδιο Ponzi (δεν είναι σύστημα πυραμίδα), καθώς το WEWE Global δεν είναι επένδυση. Δεν υπάρχουν υποχρεώσεις αγοράς για τον πελάτη. Δεν υπάρχουν υποσχέσεις επιστροφών. Ανταμοιβές δίνονται εάν υπάρχει δραστηριότητα εντός του οικοσυστήματος.

Τα τέλη δημιουργούνται μόνο όταν χρησιμοποιούνται τα προϊόντα και έτσι πραγματοποιούνται συναλλαγές κατά τη χρήση τους. Τα τέλη εισπράττονται και, στη συνέχεια, διανέμονται ως ανταμοιβές εν μέρει στους χρήστες που χρησιμοποίησαν για πρώτη φορά τις υπηρεσίες της πλατφόρμας (το άλλο μέρος πηγαίνει στο οικοσύστημα για την ευημερία και τη δουλειά του).

Εάν δεν υπήρχαν συναλλαγές χρηστών και δεν χρησιμοποιούνταν υπηρεσίες, δεν θα δημιουργούσαν κέρδη και συνεπώς δεν θα διανεμόταν.

 • Μπορώ να κάνω μια επένδυση στο WEWE;

Όχι, δεν μπορείτε, γιατί το WEWE Global δεν είναι επένδυση Το WEWE Global είναι μια πλατφόρμα που επιτρέπει την πώληση συνδρομής και τη διαφήμιση προϊόντων εξωτερικών συνεργατών στην κοινότητά του. Δεν υπάρχουν υποσχέσεις απόδοσης, και δεν πρόκειται για κέρδη ή ποσοστό εσόδων. Ανταμοιβές δίνονται εάν υπάρχει δραστηριότητα εντός του οικοσυστήματος, δεν είναι εγγυημένα.

Ανταμοιβές από την είσπραξη αμοιβών δίνονται εάν υπάρχει δραστηριότητα εντός του οικοσυστήματος. Τα τέλη ανταμοιβών δημιουργούνται μόνο όταν χρησιμοποιούνται τα προϊόντα και έτσι πραγματοποιούνται συναλλαγές κατά τη χρήση τους.

Τα τέλη κατανέμονται μέσω έξυπνων συμβάσεων σε χρήστες που έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη του οικοσυστήματος (το άλλο μέρος πηγαίνει στο οικοσύστημα για την ευημερία και την εργασία του). Εάν δεν υπήρχαν συναλλαγές χρηστών και δεν χρησιμοποιούνταν υπηρεσίες, δεν θα δημιουργούσαν χρεώσεις και συνεπώς δεν θα διανεμόταν κέρδη.

 • Πώς μπορώ να πουλήσω τα νομίσματα LYO credit του WEWE;

Για να πουλήσετε τα LYO credit του WEWE, μπορείτε να το κάνετε μέσω συναλλαγών peer-to-peer ανοίγοντας μια παραγγελία στη σελίδα Billboard του παγκόσμιου λογαριασμού σας WEWE.

Η πλατφόρμα της WEWE Global παρέχει το Billboard που δεν είναι ένα συνηθισμένο ανταλλακτήριο, αλλά ένα σύστημα για τη σύνδεση όσων θέλουν να δώσουν τα εικονικά τους νομίσματα και εκείνων που τα χρειάζονται για να ολοκληρώσουν την αγορά τους.

Όταν οι χρήστες στο WEWE Global αγοράζουν ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, πρέπει να πληρώσουν εν μέρει σε LYO credit. Εάν οι χρήστες δεν έχουν LYO credit, δίνουν το αίτημά τους για αγορά με το νόμισμά τους (π.χ έχουν bitcoin) και το σύστημα αγοράζει αυτόματα το LYO credit για το 50% της αξίας αγοράς στο ανταλλακτήριο στη χαμηλότερη τιμή, το οποίο ο άλλος χρήστης έχει ρυθμίσει να επεξεργάζεται την εντολή του. Για να κάνετε μια παραγγελία πρέπει να επιλέξετε την ποσότητα που θέλετε να βάλετε στο ανταλλακτήριο, την τιμή και μια προαιρετική έκπτωση.

 • Πώς μπορώ να λάβω ψηφιακά νομίσματα WEWE;

Μπορείτε να λάβετε LYO credit του WEWE αγοράζοντας προϊόντα, χρησιμοποιώντας υπηρεσίες WEWE Global και δίνοντας την συνεισφορά σας στην κοινότητα μέσω του συνδέσμου παραπομπής που έχετε.

 • Τι καθορίζει την αξία του LYO credit του WEWE;

Η τιμή του εικονικού ψηφιακού νομίσματος LYO credit εξαρτάται από την ανάπτυξη του δικτύου και από τη δραστηριότητά του. Το νόμισμα του WEWE έχει αξία μόνο εντός του παγκόσμιου οικοσυστήματος της WEWE, δεδομένου ότι το νόμισμα είναι εικονικό.

 • Γιατί είναι χρήσιμα τα εικονικά ψηφιακά νομίσματα της WEWE Global;

Τα ψηφιακά νομίσματα WEWE Global είναι απαραίτητα για τη χρήση των υπηρεσιών του παγκόσμιου οικοσυστήματος WEWE. Χωρίς αυτό, ο πελάτης δεν μπορεί να δώσει το καύσιμο των υπηρεσιών, οι οποίες υπάρχουν στην πλατφόρμα WEWE Global.

Για παράδειγμα, εάν θέλετε να επεξεργαστείτε μια συναλλαγή Bitcoin, το κόστος της χρέωσης συναλλαγής του συνεργάτη θα μειωθεί με το ψηφιακό νόμισμα LYO credit.

 • Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το εικονικό ψηφιακό νόμισμα της WEWE;

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την αγορά προϊόντων και υπηρεσιών που εμφανίζονται στην πλατφόρμα και για την επεξεργασία συναλλαγών στο οικοσύστημα.

Πελάτες που χρησιμοποιούν το εικονικό νόμισμα LYO credit στο οικοσύστημα, θα τους παρέχουν πρόσβαση σε βραβεία ή κουπόνια που αυτά με την σειρά τους θα παρέχουν έκπτωση στα προϊόντα που προσφέρουν οι συνεργάτες στην πλατφόρμα WEWE Global.

 • Τι είναι το LYO credit;

Το LYO credit είναι το εσωτερικό εικονικό νόμισμα του WEWE Global.

Ερωτήσεις για οικοσύστημα υπηρεσιών και τελών

 • Γιατί η DIGITECH SERVICES εκδίδει τιμολόγια για τις υπηρεσίες WEWE Global;

Επειδή η WEWE Global είναι η πλατφόρμα IT που ανήκει στην DIGITEC SERVICE LTD και χρησιμοποιείται από τρίτα μέρη που έχουν ενταχθεί στην πλατφόρμα, για τη δημοσίευση και την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, με αποκεντρωμένη εφαρμογή ή απλώς για να είναι μέλος του οικολογικού συστήματος WEWE.

Η DIGITECH SERVICES είναι ο πάροχος υπηρεσιών που παρέχει υπηρεσίες πληροφορικής σε όλο το σύστημα. Το Trust έχει την ευθύνη της συμμόρφωσης για τον χρήστη, τους συνεργάτες, το IWA, και εγγυάται τη σωστή επεξεργασία και διαχείριση του token LYO credit, καθώς και με τη DAO όλη την υποδομή WEWE Global.

 • Τι είναι η σελίδα “Πληρωμή τελών”(Pay Dues);

Pay Dues είναι η σελίδα όπου βλέπετε μια καταγραφή των εξόδων σας που πληρώνονται και εκείνων που θα πληρωθούν στο μέλλον. Όταν ενεργοποιείτε μια υπηρεσία, θα σας ζητηθεί να πληρώσετε μέσω του πορτοφολιού WEWE Swap, ενός πορτοφολιού από το οποίο μπορείτε να φορτώσετε τις προμήθειες παραπομπής, τις χρεώσεις που συλλέγονται ή με μη αυτόματη μεταφόρτωση μέσω Bitcoin.

Εάν δεν έχετε τα απαραίτητα LYO credit, μπορείτε να κάνετε κατάθεση στο πορτοφόλι WEWE Swap για να είστε έτοιμοι. Εάν δεν το καταφέρετε εγκαίρως, θα έχετε δημιουργήσει ένα χρέος που θα πρέπει να εξοφλήσετε όταν αποκτήσετε LYO credit. Το χρέος χορηγείται για διάρκεια 90 ημερών. Αφού περάσει την 90η ημέρα, το σύστημα δεν θα σας επιτρέπει πλέον να πραγματοποιείτε συναλλαγές εκτός και αν πληρώσετε το χρέος.

 • Ποιος εκδίδει τιμολόγια για υπηρεσίες WEWE Global;

Τα τιμολόγια για προϊόντα και υπηρεσίες εκδίδονται απευθείας από τους συνεργάτες και η τιμολόγηση για τη λειτουργία WEWE Global (ως συνδρομή) εκδίδεται από:

DIGITECH SERVICES (GREEN ENERGY TEAM) LTD αριθ.: 1683860

Road Town, Tortola, Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι (BVI)

Eίναι ένα 100% νόμιμο project.

Η WEWE Global δημιούργησε το οικοσύστημα της έτσι ώστε το 70% του εικονικού ψηφιακού LYO credit που λαμβάνεται από τις δραστηριότητες να διανεμηθεί ξανά στους χρήστες για την αξιολόγηση παραπομπής και το 30% επιστρέφει στο WEWE Global.

Γιατί:

– Τα εικονικά ψηφιακά LYO credit κοινοποιούνται μόνο όταν δημιουργούνται. Εάν δεν πραγματοποιούνται συναλλαγές και δεν χρησιμοποιούνται οι υπηρεσίες, τα εικονικά ψηφιακά LYO credit δεν παράγονται και επομένως δεν εκχωρούνται.

– Η κατανομή του εικονικού ψηφιακού LYO credit μπορεί να είναι ισοδύναμο με αυτό που συνήθως επενδύουν οι εταιρείες στο μάρκετινγκ και τη διαφήμιση. Εδώ η διαφήμιση προορίζεται μόνο για τους χρήστες και από στόμα σε στόμα, έτσι μπορούμε να τους ανταμείψουμε άμεσα. Αυτό αντί να χρησιμοποιείται το προϊόν με άλλες μορφές διαφήμισης.

 • Χρειάζεται η WEWE Global να διαθέτει άδειες πληρωμής για την έκδοση των υπηρεσιών της;

Όχι, η WEWE Global δεν χρειάζεται να κατέχει τις άδειες, επειδή οι υπηρεσίες πληρωμών εκδίδονται από την εταιρεία συνεργατών υπηρεσιών πληρωμών που κατέχει τις απαραίτητες άδειες.

Η WEWE Global δημιουργεί συνεργασίες με άλλες εταιρείες για να μπορεί να προσφέρει διάφορες υπηρεσίες στο κοινό, η οποία είναι μια win-win λύση για όλους τους εμπλεκόμενους.

Το WEWE Global είναι ένα παγκόσμιο έργο: αυτό σημαίνει ότι έχει γραφεία σε όλο τον κόσμο;

Η WEWE Global, είναι η πλατφόρμα πληροφορικής που ανήκει στην DIGITEC SERVICES LTD και χρησιμοποιείται από τρίτους, οι οποίοι έχουν ενταχθεί στην πλατφόρμα, για τη δημοσίευση και προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, ή απλώς για να την αποκτήσουν. Όλοι οι συνεργάτες είναι ανεξάρτητοι και οι χρήστες και τα μέλη μπορούν να αναγνωριστούν ως ανεξάρτητοι πράκτορες της IWA.

Για να εξασφαλιστεί το υψηλότερο επίπεδο εγγύησης και διαφάνειας, χρησιμοποιείται τεχνολογία blockchain η οποία, μέσω των έξυπνων συμβάσεων και του οικοσυστήματος DAO, εγγυάται τη συμμόρφωση με τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας, τόσο όσον αφορά τη συμμόρφωση όσο και την εσωτερική σχέση με την κοινότητα. Η υπηρεσία που χρησιμοποιεί ο χρήστης πραγματοποιείται 100% στο διαδίκτυο και οι συνεργαζόμενες εταιρείες που εκδίδουν τις υπηρεσίες είναι υπεύθυνες για τη διαχείριση των συλλογών τους και τηρώντας τη φορολογία και τους κανονισμούς στη χώρα κατοικίας τους.

 • Πώς θα μπορεί η WEWE Global να παρέχει 40 υπηρεσίες και να είναι διαθέσιμη παγκοσμίως;

Η WEWE Global προσφέρει υπηρεσίες στους χρήστες της, χάρη στις συνεργασίες με εξωτερικές εταιρείες. Λόγω της ανάπτυξης της πλατφόρμας, όλο και περισσότεροι συνεργάτες θέλουν να εμφανίζονται σε αυτήν. Η WEWE Global λαμβάνει προμήθεια για την παρουσίαση του προϊόντος/υπηρεσίας του πελάτη στους χρήστες του. Περισσότεροι συνεργάτες σημαίνει τόσο μια ποικιλία υπηρεσιών για τον χρήστη όσο και περισσότερες εταιρείες που διαθέτουν τις απαραίτητες άδειες για λειτουργία σε ορισμένες χώρες.

Η WEWE Global δεν εκδίδει απευθείας υπηρεσίες, αλλά χρησιμοποιεί τις Άδειες των τρίτων που έχουν την άδεια να εκδίδουν υπηρεσίες πληρωμής.

 • Υπάρχουν έξοδα συντήρησης λογαριασμού;

Ναι, μια μηνιαία πληρωμή αξίας 1 € που καταβάλλεται μέσω του πορτοφολιού LYO credit Swap ή με απευθείας πληρωμή από εμάς εφόσον έχουμε Bitcoin στην κατοχή μας.

 • Είναι υποχρεωτικό να αγοράσω μια ιδιότητα μέλους συνδρομή;

Δεν υπάρχουν υποχρεώσεις αγοράς για τον πελάτη.

 • Έχει η ιδιότητα μέλους ημερομηνία λήξης;

Όχι, η ιδιότητα μέλους δεν λήγει, σου ανήκει για πάντα.

Η ιδιότητα μέλους είναι ένα μέσο πρόσβασης στα προϊόντα της πλατφόρμας και λήψη ανταμοιβών εάν χρησιμοποιείτε την πρόσκληση συνδέσμου παραπομπής. Ανατρέξτε στην παρουσίαση που είναι διαθέσιμη στον λογαριασμό σας για τα περιεχόμενα κάθε τύπου συνδρομής.

 • Γιατί ο πελάτης πρέπει να πληρώσει τα τέλη;

Τα τέλη είναι απαραίτητα για τη λειτουργία των υπηρεσιών και για τη συντήρηση ολόκληρου του οικοσυστήματος, επειδή το σύστημα χρησιμοποιεί ενέργεια για την έκδοση των υπηρεσιών (ως λήψη, εγγραφή \ παραπομπή,και άλλα) και αυτή η ενέργεια είναι ο αριθμός των πόντων παραπομπής που έχουν συσσωρευτεί ή λαμβάνονται από τον χρήστη, εκφράζονται ή ομαδοποιούνται στο συνολικό εικονικό ψηφιακό LYO credit. Αυτά χρησιμοποιούνται για να έχουν πρόσβαση στην ειδική τιμή \ έκπτωση.

Παράδειγμα: Ένας χρήστης πρέπει να αγοράσει ένα ψηφιακό αντικείμενο στην πλατφόρμα WEWE Global και το κόστος είναι 100 ευρώ. Ο χρήστης μπορεί να το αγοράσει στην ειδική τιμή των 70 ευρώ μόνο εάν χρησιμοποιεί, μετατρέπει, καίει, τα εικονικά του νομίσματα LYO credit, που συλλέγει τη βαθμολογία του. Στη συνέχεια, ο χρήστης πρέπει να έχει βαθμολογία(στην κατοχή του) τουλάχιστον 30 LYO credit για να έχει πρόσβαση στην ειδική έκπτωση που προσφέρει ο συνεργάτης στην πλατφόρμα WEWE Global.

 • Τι είναι το τέλος (προμήθεια);

Το τέλος είναι το ποσό που ο πάροχος υπηρεσιών πρέπει να λάβει από τον δικαιούχο για την παροχή της υπηρεσίας και ο χρήστης πληρώνει απευθείας στον συνεργάτη εντός της εφαρμογής λήψης στην παγκόσμια πλατφόρμα WEWE. Είναι μια σταθερή τιμή που χρεώνεται για μια συγκεκριμένη υπηρεσία.

Όσον αφορά το παγκόσμιο οικοσύστημα WEWE, τα τέλη είναι τα fee για μια δραστηριότητα (ρητή σε εικονικό ψηφιακό LYO credit) που ο πελάτης χρησιμοποιεί, μετατρέπει, καίει, για να έχει πρόσβαση στην ειδική τιμή \ έκπτωση για να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες που υπάρχουν στην πλατφόρμα και στην εφαρμογή.

 • Άδεια ενεργοποίησης κλειδιού

Τι θα συμβεί εάν το άτομο που έχει πάρει την εφαρμογή από εμένα, δεν την χρησιμοποιεί. Εξακολουθώ να λαμβάνω ανταμοιβές;

Οι ανταμοιβές θα φτάσουν μόνο εάν δημιουργηθούν χρεώσεις – αυτό σημαίνει ότι οι υπηρεσίες πρέπει να χρησιμοποιούνται εντός της εφαρμογής. Εάν η Άδεια ενεργοποίησης κλειδιού που πληρώσατε έχει δοθεί σε ένα άτομο που ποτέ δεν χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες, τότε δεν θα δημιουργηθούν χρεώσεις και δεν θα λάβετε ανταμοιβές.

Σε περίπτωση που ο πελάτης της εφαρμογής που του δώσατε αποδειχθεί ανενεργός, η Άδεια ενεργοποίησης κλειδιού θα διαγραφεί και θα λάβετε ένα νέο κωδικό για να μπορεί να δοθεί σε νέο πελάτη.

 • Ποιος μπορεί να λάβει την άδεια ενεργοποίησης κλειδιού για την οποία πλήρωσα;

Μπορείτε να στείλετε την Άδεια ενεργοποίησης κλειδιού απευθείας σε άτομο της επιλογής σας και μπορεί επίσης να διανεμηθεί τυχαία σε νέους πελάτες του οικοσυστήματος.

 • Πώς μπορώ να λάβω την άδεια ενεργοποίησης κλειδιού;

Προς το παρόν, μπορείτε να λάβετε την άδεια ενεργοποίησης κλειδιού με τους ακόλουθους τρόπους:

– αγοράζοντάς τα στον παγκόσμιο λογαριασμό σας LYO credit, από την ειδική σελίδα που επιτρέπει την αγορά εφαρμογών με τα εικονικά σας νομίσματα. Αποφασίστε τον αριθμό των εφαρμογών και πληρώστε σε εικονικά ψηφιακά νομισματα.

– Οι συνδρομές(πακετα) περιλαμβάνουν έναν προκαθορισμένο αριθμό άδειας ενεργοποίησης κλειδιού. Αγοράστε τη συνδρομή(πακετο) για πρόσβαση στα προϊόντα WEWE Global και αποκτήστε επίσης την άδεια ενεργοποίησης κλειδιών. Δείτε τη σελίδα πληροφοριών για να μάθετε πόσες άδειες ενεργοποίησης κλειδιών περιλαμβάνονται σε κάθε τύπο ιδιότητας μέλους.

 • Γιατί πρέπει να θέλω άδεια ενεργοποίησης κλειδιού;

Μπορείτε να αγοράσετε όσες άδειες ενεργοποίησης κλειδιού θέλετε, τις οποίες στη συνέχεια μπορείτε να διανείμετε σε μελλοντικούς πελάτες του οικοσυστήματος ανάλογα με την επιλογή σας (συμπεριλαμβανομένου ενός για εσάς) ή βάσει τυχαίων εκλογών. Θα είστε πάντα συνδεδεμένοι με την εφαρμογή που έχετε κατεβάσει από συγκεκριμένα άτομα, επειδή αυτά τα άτομα ενεργοποίησαν την εφαρμογή στο smartphone τους με την άδεια ενεργοποίησης κλειδιού για την οποία πληρώσατε.

Εάν αυτοί οι άνθρωποι στη συνέχεια χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του οικοσυστήματος, όπως αγοράζουν προϊόντα ή πραγματοποιούν συναλλαγές, θα λάβετε ανταμοιβή. ένα μέρος των τελών που πληρώνουν οι πελάτες για να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες πηγαίνουν στο ίδιο το οικοσύστημα και ένα άλλο μέρος σε εσάς.

Η συλλογή της άδειας ενεργοποίησης κλειδιού και η διανομή τους σε πελάτες είναι μια ευκαιρία απόκτησης ανταμοιβών από τη δραστηριότητα άλλων ατόμων που συμμετέχουν στο οικοσύστημα. Πληρώνετε για την Άδεια για να επιτρέψετε σε κάποιον άλλον να την αποκτήσει δωρεάν και, στη συνέχεια, εάν το άτομο χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες που προσφέρει η άδεια, θα ανταμειφθείτε

Key Activation License, είναι μοναδικοί κωδικοί που λειτουργούν ως κλειδιά για την ενεργοποίηση εφαρμογών που οι χρήστες κατεβάζουν στο smartphone τους.

Μια άδεια ενεργοποίησης κλειδιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά για την ενεργοποίηση μίας εφαρμογής, που σχετίζεται με ένα μοναδικό αναγνωριστικό WEWE.

Απαιτείται άδεια ενεργοποίησης κλειδιού για την ενεργοποίηση και τη χρήση των υπηρεσιών μέσω μιας συγκεκριμένης εφαρμογής που έχει ληφθεί.

Ερωτήσεις για είσοδος και εγγραφή

 • Μπορώ να αλλάξω τον λογαριασμό παραπομπής μέσω του οποίου έχω ενεργοποιηθεί;

Όχι, δεν είναι δυνατή η αλλαγή του λογαριασμού παραπομπής στον οποίο έχετε εγγραφεί. Όταν δημιουργείτε έναν λογαριασμό μέσω του συνδέσμου παραπομπής, ο λογαριασμός σας θα συνδέεται για πάντα με αυτόν τον σύνδεσμο παραπομπής. Εάν δημιουργήσατε έναν λογαριασμό με λάθος παραπομπή, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό.

Εάν έχετε ήδη ολοκληρώσει την αίτησή σας WEWE-ID με τον λάθος λογαριασμό, είναι απαραίτητο να διαγράψετε την πρώτη σας αίτηση, ώστε να μπορείτε να επαληθευτείτε με τον νέο λογαριασμό. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να αλλάξετε το email σας. Εν τω μεταξύ, περιμένετε μια απάντηση, συμπληρώστε και την ταυτότητά σας στο νέο λογαριασμό.

 • Έχω λογαριασμό στο WEWE Global, αλλά δεν τον χρησιμοποιώ. Είναι δυνατόν να το διαγράψετε;

Εάν εξακολουθούν να υπάρχουν μονάδες ή έγκυρα προϊόντα στον λογαριασμό, δεν μπορεί να διαγραφεί. Παραμένει ενεργός σε αδράνεια και αν στο μέλλον αλλάξετε γνώμη για την επιλογή σας θα μπορείτε να γίνει πάλι ενεργός.

Εάν έχετε δημιουργήσει λογαριασμό αλλά δεν τον έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ, μπορείτε να ζητήσετε την απενεργοποίηση στέλνοντας ένα ticket στην υποστήριξη. Όλες οι προσωπικές πληροφορίες και το ιστορικό σας θα διαγραφούν.

 • Πώς λειτουργεί το σύστημα παραπομπής;

Όλοι οι χρήστες έχουν μοναδικούς αριθμούς λογαριασμού που μπορούν να μοιραστούν με άτομα που θέλουν να συμμετάσχουν στην πλατφόρμα. Όταν ένας νέος χρήστης εγγράφεται χρησιμοποιώντας έναν σύνδεσμο παραπομπής ενός υπάρχοντος χρήστη, ο νέος χρήστης θα εισέλθει στην πλατφόρμα ως μέρος του δικτύου αυτού.

 • Τι είναι ο σύνδεσμος παραπομπής;

Ο σύνδεσμος παραπομπής είναι ένας σύνδεσμος εγγραφής στην πλατφόρμα που περιέχει τον αριθμό λογαριασμού σας. Μέσω αυτού του συνδέσμου, ένα άτομο μπορεί να συμμετάσχει στην κοινότητα συμμετέχοντας στο δίκτυο σας.

 • Πρέπει να εγγραφώ με το πραγματικό μου όνομα;

Μπορείτε να επιλέξετε ένα όνομα χρήστη κατά την εγγραφή σας και μόλις συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, θα σας ζητηθεί να ολοκληρώσετε μια επαλήθευση της ταυτότητάς σας που ονομάζεται WEWE-ID.

Σας ζητείται να εισαγάγετε τα στοιχεία σας, όπως το πλήρες όνομά σας,την ταυτότητα η διαβατήριο (απαιτούνται οι πληροφορίες για τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς AML για την κρυπτογράφηση των ΗΠΑ και τους κανονισμούς AMLD5).

 • Είναι η εγγραφή δωρεάν;

Ναι, η εγγραφή στη WEWE Global είναι δωρεάν.

SmartStake

smartstake-

 

 

ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Τι είναι το REBUY και πώς λειτουργεί;

Το REBUY είναι ένα χαρακτηριστικό της άδειας χρήσης λογισμικού SMARTPOOL που λειτουργεί για τη συντήρηση του συστήματος εξυπηρέτησης, επομένως επιτρέποντας την εκτέλεση της άδειας πολλές φορές – ο “χρόνος” νοείται ως ο μεταβλητός χρόνος που διαρκεί από την αρχή έως το τέλος μιας συμφωνίας άδειας χρήσης .

Αυτή η δυνατότητα εμφανίζεται ως είδος μετρητή. Ο μετρητής ξεκινά στο τέλος της λήψης των συνολικών ανταμοιβών σας.

Μόλις λάβετε αρκετές προμήθειες που αντιστοιχούν στην πιθανή ανταμοιβή σας, αφαιρώντας το κόστος της άδειας, θα συνεχίσετε να λαμβάνετε ανταμοιβές και το ίδιο ποσό θα εμφανίζεται επίσης στον αριθμό REBUY.

Το REBUY του λογαριασμού σας θα επαναφερθεί μόλις πραγματοποιήσετε την επόμενη αγορά άδειας. Στη συνέχεια, για την τρίτη αγορά άδειας, το REBUY γίνεται πάλι μετρητής. Ο χρήστης λαμβάνει 2,5 φορές για την πρώτη του άδεια, 2 φορές για τη δεύτερη περίοδο όταν το REBUY είναι ενεργό, μετά 2,5 φορές ξανά για τρίτη φορά και στη συνέχεια εναλλάσσεται.

Ας δούμε ένα παράδειγμα για να το κάνουμε πιο εύκολο:

Ο John αγοράζει μια άδεια αξίας 1000 LYO credit. Η πιθανή ανταμοιβή είναι 2500 LYO credit = 1000 LYO credit που πληρώθηκαν για την αγορά της άδειας + 1500 LYO credit των συνολικών πιθανών ανταμοιβών.

Όταν ο John λαμβάνει 1500 LYO credit, μπορεί ακόμα να λάβει άλλα 1000 LYO credit . Σε αυτό το σημείο, λαμβάνει τακτικά τις ανταμοιβές του στο πορτοφόλι ανταμοιβής και, ταυτόχρονα, βλέπει τον ίδιο αριθμό στο μετρητή REBUY.

Όταν το REBUY φτάσει τα 1000 LYO credit, αυτό σημαίνει ότι έχει συναφθεί η συμφωνία άδειας χρήσης του, καθώς έχει λάβει όλες τις πιθανές ανταμοιβές Σε αυτό το σημείο, μπορεί να αγοράσει μια νέα άδεια στην οποία θα λάβει μια πιθανή ανταμοιβή 2x. Στο τέλος της δεύτερης άδειας, ο John αποφασίζει να αγοράσει μια τρίτη άδεια, στην οποία θα είναι σε θέση να λάβει την ανταμοιβή 2,5x.

 • Τα κρυπτονομίσματα και τα στοιχήματα είναι νόμιμα σε κάθε χώρα;

Όχι. Οι κανονισμοί διαφέρουν και πρέπει πάντα να ενημερώνεστε για τους κανόνες και τους κανονισμούς σχετικά με ένα συγκεκριμένο κρυπτογράφηση ή σχετική επιχείρηση της συγκεκριμένης χώρας.

Ρίξτε μια ματιά στην ειδική σελίδα της Wikipedia. Λάβετε υπόψη ότι δεν είναι κυβερνητική πηγή – αποκτήστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με έγκυρους ιστότοπους της κυβέρνησης της χώρας σας.

 • Είναι το λογισμικό νόμιμο;

Ναι, το λογισμικό είναι νόμιμο. Είναι ένα προϊόν που ένα άτομο μπορεί να επιλέξει να υποστηρίξει τη διαχείριση του στοιχήματος, του Masternodes και του DeFI, προκειμένου να συμμετάσχει στην υποστήριξη υποδομής διαφόρων κρυπτονομισμάτων.

Το SMARTPOOL Stake πορτοφόλι ενημερώνεται κάθε φορά που πραγματοποιεί λειτουργίες;

Ναι, κάθε φορά που πραγματοποιείται μια εισερχόμενη και εξερχόμενη συναλλαγή, το πορτοφόλι εμφανίζει το ενημερωμένο ποσό.

 • Πώς λειτουργεί η φορολογία των ποσών που προέρχονται από τη δραστηριότητα στοιχήματος;

Κάθε χρήστης πρέπει να μάθει πώς λειτουργεί η δήλωση και η φορολογία για τα ποσά που αποσύρουν από την πύλη. Δεδομένου ότι είναι διαφορετικό σε κάθε χώρα, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τον λογιστή σας, ο οποίος θα μπορεί να σας συμβουλεύσει.

 • Είναι το SMARTSTAKE οικονομικό προϊόν;

Η άδεια SMARTPOOL δεν είναι οικονομικό έργο. Δεν είναι διακριτικό, κρυπτογράφηση ή απόθεμα. Το SMARTSTAKE δίνει στους ανθρώπους τη δυνατότητα να διαχειρίζονται εύκολα διάφορα κρυπτονομίσματα και μάρκες.

Πραγματοποιήθηκε προηγούμενο backtest του λογισμικού; Πόσο καιρό;

Ναι, πραγματοποιήθηκε δοκιμή ενός έτους για τη δοκιμή ενός μοντέλου πρόβλεψης σε ιστορικά δεδομένα. Θα δημοσιοποιηθεί στην πύλη τον Απρίλιο του 2021.

 • Τι είναι το λογισμικό SMARTPOOL;

Η άδεια SMARTPOOL είναι μια άδεια λογισμικού που παρέχει την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε πολλούς masternodes, χωρίς να χρειάζεται να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο. Αυτή η άδεια έχει το καθήκον να διαχειρίζεται τη συντήρηση, τη σύνδεση και τη διανομή των ανταμοιβών.

Το διακριτικό σας θα σταλεί απευθείας στο pool αφού αποκτήσετε ένα λογισμικό από την άδεια SMARTPOOL και θα μετατραπεί σε διάφορα masternode tokens. Ένα πλαίσιο μετατροπής πολλαπλών νομισμάτων και ένα εργαλείο μηχανικής μάθησης χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία ενός χαρτοφυλακίου με βάση την καλύτερη αναλογία κινδύνου-ανταμοιβής των πιο κερδοφόρων masternodes. Η μηχανική εκμάθηση μπορεί να συγκεντρώσει και να αποσυναρμολογήσει masternodes κατά τη διάρκεια μιας εργάσιμης ημέρας, για να μεγιστοποιήσει τις ανταμοιβές ή για να προστατεύσει την πισίνα.

 • Τι είναι το masternode;

Το Masternodes είναι επαληθευτές συναλλαγών στο δίκτυο blockchain. Απαιτούν μια αρχική ασφάλεια των tokens για να λειτουργήσουν. Η λειτουργία τους βασίζεται στο στοίχημα, τον αποκλεισμό κρυπτονομισμάτων σε ένα ψηφιακό πορτοφόλι που έχει διαμορφωθεί για να γίνει επικυρωτής.

Ο στόχος της εργασίας είναι να επαληθεύσει σωστά τις λειτουργίες που διέρχονται από αυτήν. Εάν κάποιος προσπαθήσει να πραγματοποιήσει ελαττωματικές λειτουργίες ή να εξαπατήσει το δίκτυο, κινδυνεύει να χάσει τα μπλοκαρισμένα νομίσματα. Το πορτοφόλι γίνεται επαληθευτής συναλλαγών που εγγυάται το σύνολο των αποκλεισμένων νομισμάτων.

 • Τι είναι μια πισίνα masternode;

Τα σύνολα Masternode σάς επιτρέπουν να συνδυάσετε χρήματα με άλλα άτομα ή ομάδες, προκειμένου να πληροίτε τις προϋποθέσεις πονταρίσματος για ένα masternode. Όταν ο masternode λαμβάνει μια ανταμοιβή, αυτή η ανταμοιβή κατανέμεται μεταξύ των συμμετεχόντων της ομάδας, σε αναλογία ανάλογη με το ποντάρισμα κάθε μέλους.

 • Τι είναι το DeFi;

Το DeFi είναι σύντομο για αποκεντρωμένη χρηματοδότηση. Είναι μια πειραματική μορφή χρηματοδότησης που δεν βασίζεται σε κεντρικούς χρηματοπιστωτικούς διαμεσολαβητές όπως μεσιτείες, χρηματιστήρια ή τράπεζες, και αντ ‘αυτού χρησιμοποιεί έξυπνα συμβόλαια σε blockchains.

Το πιο κοινό είναι το Ethereum. Από τον Οκτώβριο του 2020, πάνω από 11 δισεκατομμύρια δολάρια κατατέθηκαν σε διάφορα αποκεντρωμένα πρωτόκολλα χρηματοδότησης, τα οποία αντιπροσωπεύουν περισσότερο από μια δεκαπλάσια ανάπτυξη κατά τη διάρκεια του 2020.

 • Τι είναι το στοίχημα;

Το στοίχημα είναι η διαδικασία που χρειάζεται το πορτοφόλι σας για την επικύρωση των συναλλαγών και την ανταμοιβή σας με μάρκες. Όταν το πορτοφόλι σας ποντάρει, ελέγχει τις συναλλαγές για να βεβαιωθεί ότι όλα λειτουργούν σωστά. Εάν τα περισσότερα πορτοφόλια στοιχήματος συμφωνούν ότι μια συναλλαγή είναι έγκυρη, γίνεται αποδεκτή από το δίκτυο και το σύστημα πραγματοποιεί τη συναλλαγή.

 • Τι είναι το SMARTSTAKE;

 

 

 

Το SMARTSTAKE είναι μια πλατφόρμα που χρησιμοποιεί αυτοματισμούς για να διευκολύνει τους ανθρώπους να συμμετέχουν στις αποκεντρωμένες αγορές χρηματοδότησης (DeFi) και masternode, χωρίς να χρειάζεται να συνεισφέρουν σε μεγάλα ποσά ή γνώσεις κρυπτογράφησης. Μπορείτε εύκολα να επιλέξετε ποιο διακριτικό θα καταθέσετε και να ενεργοποιήσετε ως ποντάρισμα, καθώς και να λάβετε λογαριασμό Masternode Pool και υπηρεσία arbitrage.

Συχνές ερωτήσεις για Αδειες

 • Εάν έχω πολλές άδειες, θα έχω επίσης περισσότερα πορτοφόλια ανταμοιβής;

Όχι, θα έχετε ένα μόνο πορτοφόλι ανταμοιβής όπου θα λάβετε τις ανταμοιβές όλων των αδειών που διαθέτετε.

 • Πόσες άδειες μπορώ να αγοράσω;

Κάθε άτομο μπορεί να αγοράσει 3 άδειες για κάθε 100 ευρώ του Multiservis Box (αναλογία 1: 3). Αυτό σημαίνει ότι εάν διαθέτετε MEGA Multiservices Box, θα μπορείτε να αγοράσετε 300 LYO credit άδειας SMARTPOOL.

Οι προσφορές αγοράς άδειας ενδέχεται να αναρτηθούν. Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα της κοινότητας!

 • Πόσες ημέρες απαιτούνται για την ενεργοποίηση της άδειας;

Ενεργοποιείται εντός 10 ημερών από την αγορά.

 • Πώς μπορώ να πληρώσω για την αγορά της άδειας;

Πληρώνοντας το ποσό σε bitcoin 70% και εικονικό διακριτικό LYO credit 30%.

 • Είναι δυνατόν να ακυρώσετε μια άδεια πριν από τη λήξη της;

Μια άδεια θεωρείται τερματισμένη όταν ο ιδιοκτήτης έχει λάβει όλες τις πιθανές ανταμοιβές. Είναι δυνατή η ακύρωση μιας άδειας πριν από την προθεσμία λήξης εάν έχουν περάσει τουλάχιστον είκοσι τέσσερις (24) μήνες από την ημερομηνία αγοράς της άδειας. Μόλις ακυρωθεί, ο χρήστης θα λάβει την υπολειπόμενη ασφάλεια που ανήκει στο στοίχημα, Masternodes και DeFi. Η άδεια δεν θα είναι πλέον ενεργή και θα λήξει η λήψη καθημερινών ανταμοιβών.

 • Ποια είναι η διάρκεια της άδειας;

Η διάρκεια της άδειας περιορίζεται από τη μέγιστη ανταμοιβή που αγοράστηκε στην άδεια.

ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΣ

 • Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για τη λήψη της διανομής SMARTPOOL;

Μπορείτε να λαμβάνετε πρόσθετα τέλη ανταμοιβής καθημερινά, χάρη στη διανομή SMARTPOOL. Σε κάθε άδεια, μπορείτε να λαμβάνετε ανταμοιβές για άδειες έως τη λήξη της κοινότητάς μας. Μόλις λήξει η άδειά σας, δεν θα λαμβάνετε πλέον παραπομπές. Για να ενεργοποιήσετε τα επίπεδα, ο κύκλος εργασιών σας πρέπει να είναι ισορροπημένος. Για να λάβετε πληρωμές, πρέπει να είστε ενεργός και κατάλληλος.

 • Πόσα είδη ανταμοιβών παραπομπής υπάρχουν;

Δύο τύποι: διανομή παραπομπών και διανομή πρεσβευτών SMARTPOOL. Και τα δύο είναι καθημερινά.

 • Ποιες είναι οι μέγιστες ανταμοιβές;

Οι προγραμματιστές λογισμικού εργάστηκαν για ένα έτος για να δοκιμάσουν την απόδοσή του προτού το δημοσιεύσουν στην αγορά. Ωστόσο, τα προβλεπόμενα αποτελέσματα από την ιστορία των προηγούμενων βραβείων δεν θεωρούνται εγγύηση μελλοντικών ανταμοιβών. Κάθε διακριτικό μπορεί να λάβει αποφάσεις και να αλλάξει τους κανόνες ανταμοιβής Οι ανταμοιβές βασίζονται στη διανομή και την ανταμοιβή που δημιουργεί κάθε διακριτικό και οι ανταμοιβές που σχετίζονται με κάθε ομάδα βασίζονται στο ποσοστό ανταμοιβής.

 • Πώς κατανέμονται οι ανταμοιβές;

Η διανομή των ανταμοιβών πραγματοποιείται σε εικονικά νομίσματα LYO credit και τα λαμβάνετε στο πορτοφόλι LYO credit Swap, όπου πραγματοποιείται η μετατροπή των διακριτικών σε bitcoin.

Στο μέλλον, η SMARTSTAKE θα θέσει σε λειτουργία μια συνάρτηση για να λάβει τις ανταμοιβές στο ίδιο νόμισμα με τα διακριτικά που διαχειρίζονται τα στοιχήματα, τους κύριους κόμβους και το DeFi.

 • Από τι εξαρτάται η πιθανή ανταμοιβή;

Η πύλη δεν εκδίδει διακριτικά, αλλά διαχειρίζεται διακριτικά και κρυπτονομίσματα τρίτων μέσω του συστήματός της. Κατά συνέπεια, οι ανταμοιβές εξαρτώνται από τη δημιουργία αξίας βάσει αυτών των έργων. Οι ανταμοιβές μπορούν να αυξηθούν ή να μειωθούν ανάλογα με την τάση της αγοράς κρυπτογράφησης και τον τρόπο με τον οποίο αυτά τα έργα αποφασίζουν να αναπτυχθούν.

ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

 • Ισχύει η άδεια για εκδηλώσεις υποχώρησης;

Ναι, με το σημείο έντασης 50 στα 100: αυτό σημαίνει ότι κάθε 100 LYO credit μιας άδειας φορτώνεται 50 LYO credit στον κύκλο εργασιών.

 • Η άδεια ισχύει για το αντίστοιχο μπόνους;

Όχι, δεν είναι.

 • Τι είναι η διανομή παραπομπών;

Όταν τα άτομα ανοίγουν τον λογαριασμό τους μέσω του συνδέσμου παραπομπής σας, θα συνδεθούν με τον λογαριασμό σας. Όταν λαμβάνουν ανταμοιβές, θα λάβετε επίσης ανταμοιβές παραπομπής, κάτι που θα είναι επιταχυντής της άδειας SMARTPOOL , επειδή κάθε πληρωμή ανταμοιβής παραπομπής θα μειώσει τη συνολική σας εκκρεμή επιβράβευση. Εάν δεν έχετε συνολικά εκκρεμείς ανταμοιβές, δεν μπορείτε να λάβετε παραπομπές.

LYOPAY

συχνές ερωτήσεις lyopay

 

 

 

 

 

Υπηρεσίες

 • Ποιο είναι το κόστος της χρήσης της εφαρμογής;

Το άνοιγμα λογαριασμού είναι δωρεάν. Κάντε κλικ εδώ: https://lyopay.com/services για να δείτε όλες τις τιμές των υπηρεσιών.

 • Ποιες υπηρεσίες αποκτώ αμέσως μετά την εγγραφή μου στην εφαρμογή;

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιδιωτικό ή επαγγελματικό λογαριασμό IBAN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να στείλετε, να αποθηκεύσετε και να λάβετε χρήματα μέσω πληρωμής τραπεζικής μεταφοράς SEPA και μπορείτε να στείλετε και να λάβετε χρήματα αμέσως μεταξύ των λογαριασμών LYOPAY.

 • Ποιες υπηρεσίες είναι διαθέσιμες μέσω της εφαρμογής LYOPAY;

Η LYOPAY άνοιξε με απλά εργαλεία πληρωμής για χρήματα και κρυπτονομίσματα. Ωστόσο, η LYOPAY στοχεύει να έχει τουλάχιστον 40 υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των πληρωμών, των ηλεκτρονικών αγορών, της ανταλλαγής νομισμάτων, των κρατήσεων ταξιδιού και άλλων. Δείτε τις επερχόμενες υπηρεσίες εδώ: https://lyopay.com/services .

 • Ποια τα πλεονεκτήματα αυτής της εφαρμογής;

Μια υπέρ-εφαρμογή μπορεί να διαχειρίζεται πολλές υπηρεσίες, όλες μέσω μιας σύνδεσης. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε διάφορα εργαλεία και υπηρεσίες χάρη στη συμμετοχή πολλών τρίτων μερών στην εφαρμογή, ενισχύοντας μαζικά τις δυνατότητες της αγοράς. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε στη συσκευή σας όλες τις πληροφορίες, το ιστορικό και τα πορτοφόλια, τα οποία εγγράφονται σε έναν μόνο λογαριασμό.

 • Τι είναι η LYOPAY;

Η LYOPAY είναι μια υπέρ-εφαρμογή, που σημαίνει ότι παρέχει μια διεπαφή που ενσωματώνει πολλές υπηρεσίες και λειτουργίες σε ένα μέρος. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη LYOPAY μέσω της εφαρμογής android ή ios ή του ιστoτόπου μέσω οποιουδήποτε προγράμματος περιήγησης ιστού. H LYOPAY βρίσκεται στο αρχικό στάδιο ανάπτυξης και οι υπηρεσίες θα προστίθενται με την πάροδο του χρόνου – Δείτε τους επερχόμενους στόχους στον χάρτη πορείας.

Ερωτήσεις για είσοδος και εγγραφή

 • Που μπορώ να βρω την εφαρμογή LYOPAY;

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Google Play και στο App Store.
Με ποιους τρόπους μπορώ να συνδεθώ στο lyopay λογαριασμό μου;

1. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο LYOPAY μέσω οποιουδήποτε προγράμματος περιήγησης από κινητή ή επιτραπέζια συσκευή.

2. Μπορείτε να προχωρήσετε μέσω μιας εφαρμογής smartphone – Διατίθεται για Android και iOS

 • Ο κωδικός πρόσκλησης που έχω δεν γίνεται δεκτός. Τι μπορώ να κάνω;

1. Κάθε κωδικός είναι μοναδικός και εάν έχει ήδη χρησιμοποιηθεί για εγγραφή, θα σας αναφερθεί ότι δεν ισχύει πλέον για μια νέα εγγραφή.

2. Ο κωδικός είναι αλφαριθμητικός: αντιγράψτε και επικολλήστε ολόκληρο τον κώδικα, όχι μόνο τη σειρά αριθμών.

3. Ελέγξτε ότι δεν υπάρχουν κενά πριν ή μετά τον κωδικό.

Η LYOPAY βρίσκεται στην πρώτη φάση της και προορίζεται μόνο για άτομα που έχουν λάβει τον κωδικό πρόσκλησης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για έναν λογαριασμό. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα, ρωτήστε το άτομο που σας συνέστησε την LYOPAY ή επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στη διεύθυνση: support@lyopay.com

 • Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να δημιουργήσω λογαριασμό LYOPAY;

Πρέπει να πληροίτε τις παρακάτω προϋποθέσεις:
– να είστε τουλάχιστον 18 ετών
– να είστε κάτοικος χώρας μέλους του ΕΟΧ
– να έχετε έγκυρο, ενημερωτικό έγγραφο ταυτότητας
– και έναν κωδικό πρόσκλησης.

 • Πώς μπορώ να εγγραφώ;

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ ανοίγματος ενός ιδιωτικού λογαριασμού (για την προσωπική σας διαχείριση) ή επιχείρησης (για την εταιρεία σας). Για να ανοίξετε λογαριασμό, πρέπει να πληροίτε τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
– να έχετε λάβει έναν κωδικό πρόσκλησης
– να χρησιμοποιείτε το email σας με το οποίο θα έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό
– να παρέχετε γενικές πληροφορίες για εσάς, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού τηλεφώνου σας
– να παρέχετε ερωτήσεις ασφαλείας και σχετικές απαντήσεις για να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περίπτωση δυσκολίας.

Ερωτήσεις για επιβεβαίωση λογαριασμού

 • Πόσο χρόνο χρειάζεται για την επιβεβαίωση του λογαριασμού (μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας KYC);

Συνήθως χρειάζονται λίγα λεπτά για να επαληθευτεί η ταυτότητά σας στη LYOPAY, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να διαρκέσει περισσότερο. Η διάρκεια του KYC εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως ο τύπος λογαριασμού (ιδιωτικός / επαγγελματικός τομέας), τα έγγραφα που παρέχονται και άλλα

 • Tι είναι το KYC;

Έλεγχος γνώσης του πελάτη (KYC-Know Your Customer) είναι η υποχρεωτική διαδικασία για τον προσδιορισμό και την επαλήθευση της ταυτότητας ενός ατόμου που ανοίγει έναν λογαριασμό. Οι διαδικασίες εμπίπτουν στο ευρύτερο πεδίο της πολιτικής της LYOPAY κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

 • Ποια συσκευή μπορώ να χρησιμοποιήσω για την σωστή ολοκλήρωση της διαδικασίας KYC;

Μπορείτε να το κάνετε είτε με επιτραπέζιο υπολογιστή είτε με φορητή συσκευή όπως smartphone. Ένα smartphone είναι απαραίτητο για τη φάση λήψης φωτογραφιών, αλλά εάν αρχίσετε να επαληθεύετε σε επιτραπέζιο υπολογιστή, θα λάβετε έναν κωδικό για τη λήψη φωτογραφιών χρησιμοποιώντας ένα κινητό.

 • Τι απαιτείται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας ΚΥC;

Ακολουθήστε τον αναλυτικό οδηγό για να ολοκληρώσετε με επιτυχία την επαλήθευση ταυτότητας. Οι πληροφορίες πρέπει να γράφονται σωστά και οι φωτογραφίες να λαμβάνονται έτσι ώστε τα απαιτούμενα έγγραφα να είναι ευανάγνωστα. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να το κάνετε σωστά όπως ζητήθηκε, διαφορετικά η φόρμα σας θα απορριφθεί.

Ερωτήσεις για ασφάλεια και απόρρητο

 • Είναι ασφαλείς οι πληροφορίες μου;

Οι πληροφορίες σας αποθηκεύονται με ασφάλεια στους τοπικούς διακομιστές μας, οι οποίοι δεν είναι προσβάσιμοι μέσω εξωτερικού δικτύου ούτε αποκαλύπτονται σε τρίτους για την αποφυγή παράνομης δραστηριότητας.

 • Ποια μέτρα ασφαλείας προστατεύουν το λογαριασμό μου;

1. Θα λαμβάνετε ένα email κάθε φορά που ο λογαριασμός σας συνδέεται.
2. Στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας μπορείτε να ενεργοποιήσετε:
– Έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων. Ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας διασφαλίζει ότι είστε το μόνο άτομο που έχει πρόσβαση στον λογαριασμό σας, ακόμα κι αν κάποιος γνωρίζει τον κωδικό πρόσβασής σας.
– Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ανάκτησης. Μπορείτε να εισαγάγετε μια δευτερεύουσα διεύθυνση email που είναι χρήσιμη εάν δεν έχετε πλέον πρόσβαση στη διεύθυνση email που είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σας. Σας συνιστούμε να συνδέσετε την προσωπική σας διεύθυνση email. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το email ενός ατόμου που εμπιστεύεστε, αλλά λάβετε υπόψη ότι με αυτήν τη διεύθυνση έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας.
3. Να θυμάστε επίσης:
– Ρυθμίστε τους περιορισμούς της χώρας σας
– Μην κοινοποιείτε τον κωδικό πρόσβασής σας
– Αλλάζετε συχνά τον κωδικό πρόσβασής σας (κάθε 30-90 ημέρες)
– Αποφύγετε προβλέψιμους κωδικούς πρόσβασης
– Μην αφήνετε το πρόγραμμα περιήγησής σας στο Internet να θυμάται τον κωδικό πρόσβασής σας
– Μην χρησιμοποιείτε αναξιόπιστη σύνδεση Wi-Fi κατά την πρόσβαση στη LYOPAY

 • Γιατί υπάρχει η αυτόματη αποσύνδεση;

Η LYOPAY θα αποσυνδεθεί αυτόματα όταν σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό σας. Είναι ένα μέτρο ασφαλείας.

Εταιρεία και άδεια

 • Ποιος διαχειρίζεται τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες στη LYOPAY;

Κάθε υπηρεσία στον ιστότοπο εκδίδεται και χορηγείται με άδεια από εξωτερικούς συνεργάτες μας, οι οποίοι διαχειρίζονται τις δικές τους επιχειρήσεις. Οι συνεργάτες που παρέχουν τις υπηρεσίες δεν αποτελούν μέρος της LYOPAY, αλλά είναι πάροχοι υπηρεσιών από το API. Ανακαλύψτε τους συνεργάτες και τους παρόχους υπηρεσιών LYOPAY εδώ ( https://lyopay.com/company#partners ).

Όλες οι υπηρεσίες φύλαξης περιουσιακών στοιχείων, επεξεργασίας κεφαλαίων, διαχείρισης μετατρέψιμων εικονικών νομισμάτων, διαχειριστών και καταπιστευτικών υπηρεσιών παρέχονται από την Premia Digital Trust Kommanditbolag, μια εταιρεία Trust που έχει εγγραφεί στη Σουηδία ως επαγγελματίας διαχειριστής N.969792-6682 Τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία διατηρούνται με ασφάλεια και είναι ασφαλισμένα για 100 εκατομμύρια δολάρια, τα χρήματα φυλάσσονται σε τραπεζικούς λογαριασμούς θεματοφύλακα από την Premia Digital Trust Kommanditbolag. Η DIGILYO APP LTD δεν είναι χρηματοδοτούμενο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα και η DIGILYO APP LTD δεν διαχειρίζεται ούτε αναλαμβάνει τη χρηματοδότηση πελατών. Το Premia Digital Trust Kommanditbolag KB ούτε υποστηρίζει ούτε εγγυάται καμία από τις πληροφορίες, τις προτάσεις, τα προαιρετικά προγράμματα, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που διαφημίζονται, προσφέρονται ή διατίθενται μέσω του εξωτερικού ιστότοπου (“Προϊόντα και Υπηρεσίες”) και αποποιείται οποιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε αποτυχία τα προϊόντα και τις υπηρεσίες. © Copyrights LYOPAY 2020 Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου και cookie.

Όλες οι υπηρεσίες φύλαξης περιουσιακών στοιχείων, επεξεργασίας κεφαλαίων, διαχείρισης μετατρέψιμων εικονικών νομισμάτων, διαχειριστών και καταπιστευμάτων παρέχονται από εξωτερικούς συνεργάτες εξουσιοδοτημένους να παρέχουν υπηρεσίες πληρωμής, φύλαξης, απόκτησης και είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο. Τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία διατηρούνται με ασφάλεια και ασφαλίζονται για $ 100 εκατομμύρια, τα χρήματα διατηρούνται σε τραπεζικούς λογαριασμούς θεματοφύλακα.

 • Σε ποιον ανήκει η LYOPAY;

Το LYOPAY είναι ένας οργανισμός FinTech (Financial Technology), που αναπτύχθηκε από την εταιρεία DIGILYO APP LTD, η οποία εδρεύει:

27 Old Gloucester Street
WC1N 3AX London
England
DIGILYO APP LTD
BRN: 12726163

Σχολιάστε